Your shopping cart is empty!

Fortrolighedserklæring

Vi bruger state of the art teknologi til at beskytte vores kunder og os selv mod bedrageri. Alle kreditkortoplysninger er gemt på Yahoo! Sikre servere (kun i 30 dage), som vi ser, når din ordre er klar til afsendelse. Din finansielle information er ikke flydende via cyberspace, heller ikke dine kreditkortoplysninger bliver sendt via email.

Kreditkortbehandling håndteres af Femte Tredje Processing Solutions Powered by Vantiv, i realtid med adresseverifikation. All transactions are verified for an address match, please use the address as you receive your credit card statement, in the "Bill to" section of the booking form.

Eventuelle papirer, der vedrører din bestilling, bliver ødelagt inden for 60 dage og skåret ud for at blive fjernet. I modsætning til mange andre virksomheder holder vi ikke permanent en rekord af dine kreditkortoplysninger.

Alle oplysninger, som vi får om dig, er private. Vi har ingen interesse i at sælge eller distribuere andet end vores sportsbeklædning. I modsætning til mange andre hjemmesider er vores kunder aldrig forpligtet til at registrere før de foretager en køb.

Tredjeparts webbeacons: Vi bruger tredjepartswebbacon fra Yahoo! At hjælpe med at analysere, hvor besøgende går, og hvad de gør, mens de besøger vores hjemmeside. Yahoo! Kan også bruge anonym information om dine besøg på dette og andre websteder for at forbedre sine produkter og tjenester og give annoncer om varer og tjenester af interesse for dig.

Vi kan i fremtiden sende en e-mail til "opgørelsessalg" for at advare vores kunder til et særligt salg, men i 13 år har vi aldrig gjort masseforsendelse. Vi kontakter kun vores kunder om deres ordrer af spørgsmål.

Tak fordi du har købt hos os!